Atelier Rebul Geurkaarsen

atelier Rebul

Atelier Rebul

Atelier Rebul ontstaan in Istanbul in het Turkije van 1895, door de Franse apotheker Jean Cesar Reboul. De Rebul-apotheek groeide snel in reputatie en aanzien, en met name één product hielp de plaats van de apotheek in de hoofden en harten van haar klanten, de iconische eau de cologne Rebul Lavanda.

Atelier Rebul is sindsdien doorgegaan met het creëren van gespecialiseerde producten en formules die in eigen laboratorium worden ontwikkeld om te voldoen aan de gezondheids- en schoonheidsbehoeften van zijn miljoenen klanten in het meest levendige deel van Istanbul.

Atelier Rebul Geurkaarsen

De Atelier Rebul Geurkaarsen zijn één van de producten waar mee je je huis verandert in een thuis. Deze luxueuze geurkaarsen zijn er in  verschillende grootte en variërend in aantal branduren. Door de jarenlange ervaring en de bijzondere geuren uit het Atelier Rebul assortiment zul je de aangename geuren met veel plezier in huis verspreiden.

Ben je opzoek naar andere geurkaarsen of gewoon benieuwd wat er nog meer in geurkaarsen verkrijgbaar is van andere merken? Bekijk hier ons complete assortiment met geurkaarsen!

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Winkelwagen
Scroll naar boven