Esteban Geurkaars Rêve Blanc 170 gr navulling

 20,90

Esteban Geurkaars Rêve Blanc 170 gr navulling

Inhoud: 180 gram navulling

Esteban Geurkaars Rêve Blanc 170 gr navulling

De Esteban Geurkaars Rêve Blanc 170 gr navulling is de navulling voor een 170 gram Esteban Paris geurkaars met een luxe en rijke geur.

De geur van de Esteban Geurkaars Rêve Blanc 170 gr navulling is een smetteloze geur met een genereuze balans, ondersteund door rijke en mooie ingrediënten. Aan het einde van de nacht, omarmt de maan de zon. Door het open raam stroomt een verkoelend briesje dat de gordijnen doet dansen. Zijden lakens, wit katoen…. In een waterval van tederheid, komt de nacht tot een einde, en toch gaat de droom verder. Badend in de zachtheid van witte musk is jouw thuis een zacht cocon, een toevluchtsoord waar je je veilig voelt.

Deze geur is opgebouwd uit de volgende noten:
Hoofdnoten: Fresia
Hartnoten: Heliotroop, Sandelhout
Basisnoten: Witte Musk, Vanille

De 170 gram geurkaarsen van Esteban Paris zijn navulbaar. Je kunt voor deze maat geurkaars een speciaal ontwikkelde navulling kopen met je favoriete geur zodat je de glazen pot kunt hergebruiken.

Esteban Paris

Esteban Paris is een geurmaker uit Frankrijk, die onder andere deze heerlijke geurkaarsen in een mooi glas. Deze geurkaarsen zijn gemaakt van natuurlijke was, waardoor ze schoon opbranden. De kaarsen zijn gemaakt in Frankrijk van 100% natuurlijke was, die vrij van kleurstoffen en chemische stoffen is. De lont is van katoen, waardoor de geurkaars mooi zal branden.

Hoe brand je een geurkaars?

Voor een optimale levensduur en brandtijd van de kaars laat je bij de eerste keer branden lang genoeg branden, dit kan per kaars wisselen. Zorg dat de geurkaars pas uit wordt gedaan nadat de bovenste laag van de was volledig vloeibaar is en laat de geurkaars ook nooit te lang branden. Het beste moment om de geurkaars uit te blazen is wanneer de bovenste laag van de was van rand tot rand is gesmolten. Zorg er wel voor dat je voor je de kaars weer aan wilt steken je de lont kort knipt. Je merkt dat de kaars langzamer opbrandt en zult bij  zien dat er minder zwarte rook de rand van het glas bedekt.

Lees hier onze uitgebreide gebruiksaanwijzing voor je geurkaars en zorg dat je je geurkaars optimaal brandt, waardoor je er nog meer geurplezier van hebt.

Zijn de Esteban geurkaarsen niet de geurkaarsen die je zoekt? Wanneer je op zoek bent naar andere luxe geurkaarsen, dan raden we je aan om alle geurkaarsen hier eens te bekijken.

Diameter

8.30 cm

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Gewicht

0.19 g

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Merk

Esteban

Voor binnen of buiten

Voor buiten

Soort kaars

Geurkaars

Geursoort

Fris

Vorm

Vierkant

Aantal branduren

Tot 50 uur

Product breedte

8.3 cm

Product hoogte

9 cm

Verpakking breedte

0 mm

Verpakking hoogte

0 mm

Verpakking lengte

0 mm

EAN

3660963078972

Categorieën

Wonen Woonaccessoires Kaarsen & Houders Kaarsen Geurkaarsen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Esteban Geurkaars Rêve Blanc 170 gr navulling” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven