Esteban Geurkaars Ylang Ylang 450 gr navulling

 38,90

Esteban Geurkaars Ylang Ylang 450 gr navulling

Inhoud: 450 gram navulling

Esteban Geurkaars Ylang Ylang 450 gr navulling

De Esteban Geurkaars Ylang Ylang 450 gr navulling is de navulling voor een 450 gram Esteban Paris geurkaars met de geur van Ylang Ylang.

De geur van de Esteban Geurkaars Ylang Ylang 450 gr navulling is die van de betoverende bloem van de Ylang Ylang, die groeit en bloeit in het hart van Oost Azie. De Ylang Ylang staat bekend als de bloem der bloemen en geeft een intens aroma dat je laat ontspannen en emoties van geluk laat beleven. Het brengt je tot aan de kust van een helderblauwe zee door deze zonnige, bloemige geur, verrijkt met essentiele olie van Ylang Ylang met gezelschap van jasmijn, musk en vanille. Een droom van een parfum!

Deze geur is opgebouwd uit de volgende noten:
Hoofdnoten: Petigrain, Zeeschuim
Hartnoten: Ylang Ylang, Tuberoos, Witte Nachtbloem, Jasmijn
Basisnoten: Musk, Amber, Vanille

De 450 gram geurkaarsen van Esteban Paris zijn navulbaar. Je kunt voor deze maat geurkaars een speciaal ontwikkelde navulling kopen met je favoriete geur zodat je de glazen pot kunt hergebruiken.

Esteban Paris

Esteban Paris is een geurmaker uit Frankrijk, die onder andere deze heerlijke geurkaarsen in een mooi glas. Deze geurkaarsen zijn gemaakt van natuurlijke was, waardoor ze schoon opbranden. De kaarsen zijn gemaakt in Frankrijk van 100% natuurlijke was, die vrij van kleurstoffen en chemische stoffen is. De lont is van katoen, waardoor de geurkaars mooi zal branden.

Hoe brand je een geurkaars?

Voor een optimale levensduur en brandtijd van de kaars laat je bij de eerste keer branden lang genoeg branden, dit kan per kaars wisselen. Zorg dat de geurkaars pas uit wordt gedaan nadat de bovenste laag van de was volledig vloeibaar is en laat de geurkaars ook nooit te lang branden. Het beste moment om de geurkaars uit te blazen is wanneer de bovenste laag van de was van rand tot rand is gesmolten. Zorg er wel voor dat je voor je de kaars weer aan wilt steken je de lont kort knipt. Je merkt dat de kaars langzamer opbrandt en zult bij  zien dat er minder zwarte rook de rand van het glas bedekt.

Lees hier onze uitgebreide gebruiksaanwijzing voor je geurkaars en zorg dat je je geurkaars optimaal brandt, waardoor je er nog meer geurplezier van hebt.

Zijn de Esteban geurkaarsen niet de geurkaarsen die je zoekt? Wanneer je op zoek bent naar andere luxe geurkaarsen, dan raden we je aan om alle geurkaarsen hier eens te bekijken.

Diameter

11 cm

Kleur

Wit

Gewicht

0.95 g

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Merk

Esteban

Voor binnen of buiten

Voor buiten

Soort kaars

Geurkaars

Geursoort

Bloemig

Vorm

Vierkant

Product breedte

10 tot 20 cm

Product hoogte

11.5 cm

EAN

3660963098505

Categorieën

Wonen Woonaccessoires Kaarsen & Houders Kaarsen Geurkaarsen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Esteban Geurkaars Ylang Ylang 450 gr navulling” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven