Esteban Geurkaarsen

Esteban geurkaarsen

Esteban Geurkaarsen

Esteban bestaat meer dan 35 jaar waarbij zij hun eigen geuren en modellen ontwikkelen. Men heeft nog steeds alles in eigen hand, dus van de creatie van de parfums, het ontwerp van de accessoires, tot en met de productie van alle producten gebeurt dit alles in Frankrijk.

De producten hebben klasse en zijn het resultaat van Frans vakmanschap, vaak met de hand gemaakt. De geuren zijn werkelijk uniek en de formules van deze geuren zijn beschermd.

Door hun kernwaarden en overtuigingen, en hier aan vast te houden, creëren ze een kwaliteit waardoor je graag terugkeert naar de verschillende producten.

De Esteban geurkaarsen dragen bij aan een optimale sfeer in huis De geuren zorgen ervoor dat je je heerlijk kunt ontspannen en wegdromen op je favoriete plekje in huis. De geurkaarsen zijn gegoten in mooie strakke glazen potten en zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en de potten van gerecycled glas.

De met zorg samengestelde geuren zijn ideaal voor gebruik in alle ruimten in huis. Elke geur is een mengeling van intense en luchtige tonen om de zintuigen te roeren.

Ben je opzoek naar andere geurkaarsen of gewoon benieuwd wat er nog meer in geurkaarsen verkrijgbaar is van andere merken? Bekijk hier ons complete assortiment met geurkaarsen!

Resultaat 1–12 van de 76 resultaten wordt getoond

Winkelwagen
Scroll naar boven