Village Candle Geurkaarsen

Village Candle Geurkaarsen

Village Candle Geurkaarsen

Village Candle geurkaarsen onderscheiden zich van andere merken door het gebruik van alleen hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Village Candles worden gemaakt in Amerika en dat betekent kaarsen met een zeer hoge geurconcentratie!

Een kenmerkend onderscheid van de Village Candle geurkaarsen is de exclusieve Dual Wick Technology. Zo heeft elke kaars heeft twee lonten, die is ontworpen door Village Candle. Deze techniek zorgt ervoor dat de geurkaarsen schoner, zonder walmen branden en tegelijkertijd een fantastische geur afgeven.

Het grote verschil in branden van een Village Candle is dat deze makkelijker brandt, dit komt door de twee lonten die ervoor zorgen dat de kaars heel gelijkmatig op zal branden. Je krijgt dus geen last van dikke randen met niet gesmolten was aan de binnenkant van het glas, zoals je weleens kan hebben met andere merken.

Ben je opzoek naar andere geurkaarsen of gewoon benieuwd wat er nog meer in geurkaarsen verkrijgbaar is van andere merken? Bekijk hier ons complete assortiment met geurkaarsen!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Winkelwagen
Scroll naar boven