Disclaimer

Geurkaarswinkel.nl is een website die gebruik maakt van affiliate marketing. Alle producten die op onze website worden getoond, worden verkocht door één of meerdere van onze partners. Wij verzorgen zelf geen verkoop en de verkoop gaat via de website van onze partner.

Geurkaarswinkel.nl doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat alle inhoud op de website zo vaak mogelijk wordt geactualiseerd en/of word aangevuld. Voor een groot gedeelte van alle informatie, zoals bijvoorbeeld alle productinformatie, zijn wij echter afhankelijk van onzer partners. Ondanks dat wij en onze partners met de groots mogelijke zorg en aandacht de informatie up tot date houden, is het mogelijk dat er onjuiste of onvolledige inhoud is.

In het bijzonder zijn alle prijzen op onze website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. De uiteindelijke prijs van de producten die wij tonen wordt bepaald door onze partner. Aan de prijzen die wij tonen kan geen aansprakelijkheid verleend worden.

De op de website aangeboden informatie worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze informatie kan op elk moment gewijzigd worden zonder voorafgaande mededeling van Geurkaarswinkel.nl.

Voor op de website opgenomen links naar websites of diensten van derden kan Geurkaarswinkel.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.