Janzen Geurkaarsen

janzen Geurkaarsen

Janzen geurkaarsen

De geuren van de JANZEN geurkaarsen zijn ontstaan uit liefde voor reizen. Tijdens een bezoek aan Grasse, in het zuiden van Frankrijk, ontstond het idee van het ‘alledaags maken van niet-alledaagse rijkdom’. Men is begonnen met het combineren van bijzondere ingrediënten, geuren en kleuren, zoals dat in Grasse werd ervaren.

De geuren van de diverse JANZEN producten vertellen het verhaal van reizen over de hele wereld. Van Australisch sandelhout tot Indische patchoeli en van Chinese jasmijn tot de Franse roos. De unieke formules en verschillende pure ingrediënten, maken de producten van de JANZEN geurkaarsen een onmisbaar element in elk huis. Het zijn geuren die zorgen voor een puur en ontspannen moment van thuiskomen.

De JANZEN geurkaarsen zijn ontstaan in Grasse, verzameld over de hele wereld en met een Nederlandse touch. Een combinatie van kennis, kwaliteit, vakmanschap, pure ingrediënten en noordelijke esthetiek die zorgen voor ‘pure moments of happiness’.

Ben je opzoek naar andere geurkaarsen of gewoon benieuwd wat er nog meer in geurkaarsen verkrijgbaar is van andere merken? Bekijk hier ons complete assortiment met geurkaarsen!

Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Winkelwagen
Scroll naar boven