Woodbridge Geurkaarsen

Woodbridge geurkaarsen

Woodbridge Geurkaarsen

Woodbridge is een bijzonder Engels merk dat onder andere geurkaarsen maakt met een geurbelasting van 8% voor een optimale geurafgifte. Woodbridge geurkaarsen worden gemaakt en getest in het Verenigd Koninkrijk. De twee lonten waaruit de grote potten bestaan, zijn gemaakt in Duitsland om een ​​puurdere, meer ambient brandende ervaring te creëren. Zo brand de vlam mooier en rustiger en komt de geur beter vrij.

De geuren van de Woodbridge geurkaarsen worden gemaakt met de zuiverste essentiële oliën. Met een toevoeging van 7% van deze oliën hebben de geurkaarsen van Woodbridge een bijzonder goede geur. Dit is de dubbele hoeveelheid oliën vergeleken met een normale geurkaars, waardoor je de unieke geuren gelijk goed ruikt. De ingrediënten van Woodbridge zijn van 100% sojabonenolie.

De kaars heeft 2 lonten voor een optimale branding waardoor er een mooie poel ontstaat. De lonten zijn van puur katoen vervaardigd.

Ben je opzoek naar andere geurkaarsen of gewoon benieuwd wat er nog meer in geurkaarsen verkrijgbaar is van andere merken? Bekijk hier ons complete assortiment met geurkaarsen!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Winkelwagen
Scroll naar boven